Ojamonharjuntie 61
Citymarket
08200 Lohja
Puhelin (019) 388 100
Faksi    (019) 388 306
onniapteekki@apteekit.net

Avoinna

Ma–pe

8.30–20.00

La

9.00–17.00

Palvelut

Laaja itsehoitotuotteiden valikoima

Onni apteekin itsehoitotuotteiden valikoima on laaja. Itsehoitotuotteisiin kuuluvat mm. reseptivapaat lääkkeet, apteekkikosmetiikka, hygieniatuotteet ja sidetarvikkeet. Farmaseuttimme opastavat tuotteiden valinnassa ja käytössä.

Koneellinen annosJAKELUPALVELU

Palvelussa lääkkeet toimitetaan annosjakelupusseissa 2 viikon välein. Palvelu sisältää lääkityksen tarkistuksen sekä jatkuvan seurannan, mikä parantaa lääketurvallisuutta, edistää lääkehoidon onnistumista ja säästää lääkekustannuksia.

Palvelun hinta on 8 €/viikko. Kysy lisää apteekista.

lääkityksen tarkistuspalvelu

Tarkistuksessa käydään läpi kokonaislääkityksesi ja varmistamme mm. lääkkeiden yhteensopivuuden, oikeat ottoajankohdat, ruoan ja juoman vaikutuksen lääkkeiden tehoon. Tapaamisen päätteeksi saat mukaasi kirjallisen raportin. Lääkityksen tarkistuspalveluun pääset varaamalla ajan apteekista.

Ennen kun tulet palveluun tulosta ja täytä lääkelista.

Palvelun hinta on 45 €

Mittaukset

Apteekissa voit mittauttaa mm. verenpaineesi sekä keuhkojen toiminnan pientä maksua vastaan.

ASIAKKAIDEN hoitomyöntyvyyden lisääminen

Lääkeala kehittyy. Pysyäksemme kehityksessä mukana lisäkoulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti. Näin takaamme uusimpien hoitosuositusten käyttöönoton ja toivottavasti pystymme vaikuttamaan lääkkeiden oikeaan käyttöön.

Teemme yhteistyötä eri terveydenhuollon sektoreiden sekä diabetes-, sydän-, allergia- ja astmayhdistysten kanssa.Lohjan Laurean Terveystori ja liikuntakeskus Aplico ovat myös yhteistyökumppaneitamme.

Lääkkeiden yhteisvaikutusten huomiointi

Käytössämme on Procuro-interaktio-ohjelmisto, jonka avulla tarkastamme asiakaskohtaisesti lääkkeiden yhteensopivuuden ja mahdolliset haitalliset yhteisvaikutukset.

Reseptin uusiminen

Uusimme lääkereseptisi mahdollisuuksien mukaan. Viemme paperiset reseptit uusittaviksi kerran viikossa Tynninharjun terveyskeskukseen. Tiistaina klo 12 mennessä tuodut reseptit ovat noudettavissa seuraavaan viikon keskiviikkona klo 12 jälkeen. Sähköiset uusinnat tehdään kaikkiin terveyskeskuksiin. Uusimisaika on enintään 8 vuorokautta.  Reseptien uusimisesta perimme 3 €/ resepti, enintään 6 €/asiakas.

Lääkejätteiden palautus

Otamme vastaan vanhentuneita tai muuten tarpeettomia, kodin ongelmajätteeksi muodostuvia lääkkeitä sekä elohopeakuumemittareita. Emme voi ottaa vastaan kosmeettisia valmisteita, kemikaaleja, liottimia tai paristoja.

Lääketurvallisuussyistä emme hyvitä asiakkaille jo luovutettuja lääkkeitä. Meille voi palauttaa vain hävitettäväksi tarkoitettuja lääkkeitä.

Toimi näin:

 1. Poista reseptilääkepakkauksesta käyttäjän nimellä varustetut ohjelaput.
 2. Poista kiinteät lääkkeet: Tabletit, kapselit, peräpuikot ja lääkelaastarit pakkauksistaan ja palauta ne läpinäkyvässä, tiiviissä pussissa.
  HUOM! erillään muista ja mielellään omissa pakkauksissaan pitää palauttaa:
  • nestemäiset lääkkeet
  • jodipitoiset lääkkeet
  • solusalpaajat
  • rokotteet
  • elohopeaa sisältävät kuumemittarit
 3. Käytetyt neulat erillään muista lääkejätteistä, pakattuna esim. läpinäkyvään muovi- tai lasipurkkiin.
 4. Tyhjät lääkepakkaukset voi lajitella materiaalinsa mukaan ja toimittaa ne kaupungin järjestämiin keräyspisteisiin.

terveydeksi lehti

Nouda ilmainen Terveydeksi-lehti apteekistasi. Se on Suomen Apteekkariliiton jäsenapteekkien asiakaslehti, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Lehti pyrkii välittämään luotettavaa tietoa terveyden edistämisestä, sairauksien hoidosta ja niiden ennaltaehkäisystä, lääkkeiden oikeasta käytöstä sekä apteekkipalveluista.

design KarpaloGroup